HP Printer Lease

CPservice Nederland biedt in samenwerking met HP en Sureprint diverse vormen van printerlease aan.

Bij huur van de apparatuur; Binnen het SurePrint Full Service concept betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de lease van de afdrukapparatuur en een vast bedrag voor services. De afdrukkosten achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Bij de afrekening van de afdrukkosten kunt u kiezen voor twee afrekenmethodes: Pay per Click of Pay per Use
Bij koop van de apparatuur; Het SurePrint Full Service concept gaat uit van de aankoop van de apparatuur en dan betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de services. De afdrukkosten worden achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Ook hier kunt u kiezen uit twee afrekenmethodes van de afdrukkosten: Pay per Click of Pay per Use.
Wanneer u bij de aanschaf van een nieuwe printer of multifunctional geen interesse heeft in on-site services, maar u wel de voordelen van het SurePrint Concept wilt zoals automatische tonerbestellingen, inzicht in uw afdrukomgeving, ontzorging en scherpe pricing. Het SurePrint Fulltoner programma biedt u hiervoor dan de ideale invulling.
Uw bestaande printerpark kunt u met SurePrint Full Print Management service realtime in kaart brengen. U heeft met uw persoonlijke online dashboard op ieder gewenst moment inzicht in tonerstanden, afdrukvolumes, verbruik en storingen. Bovendien kunt u automatische meldingen ontvangen voor supplies of storingen. U krijgt volledig inzicht in uw afdrukomgeving met de vele beschikbare en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Informeer naar de voorwaarden om te profiteren van deze laagdrempelige en voordelige service.
Pay per click is een vaste prijs per afdruk per printer of multifunctional. Sureprint berekent de prijs per pagina op basis van een geschatte tonerdekking (de hoeveelheid toner die nodig is om de afdruk te maken). De norm is 5% bij monochroom en 20% bij kleurenafdrukken. In de praktijk blijkt echter dat 4% mono en 16% bij kleur aan tonerdekking realistischer is. U kunt zelf vooraf kiezen uit 4% of 5% bij monochroom en 16% of 20% bij kleur. De prijs per pagina wordt doorbelast voor elke afgedrukte pagina. U weet precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.

Pay per use. Hierbij betaalt u naast een vast bedrag voor de printer met services alleen nog voor de toners die u gebruikt en dat is in veel gevallen voordeliger. Het komt regelmatig voor dat een pagina maar een paar regels bevat of slechts een beperkte hoeveelheid kleur (bijvoorbeeld enkel een blauw gekleurd emailadres wordt aangemerkt als een kleurenpagina). In dat geval wordt veel minder toner verbruikt dan de standaard dekking en kunnen er veel meer pagina’s worden afgedrukt met de zelfde cartridge. De werkelijk verbruikte tonerdekking is bepalend voor de kostenopbouw met Pay per use. U ontvangt dan originele HP toners tegen zeer scherpe prijzen.

Onze Services tijdens de lease periode nemen u alle zorgen uit handen. Automatisch krijgt u nieuwe originele HP toner(s) toegestuurd (met vermelding van afdeling / printernummer / contactpersoon) wanneer deze bijna leeg is. Storingen en onderhoud worden automatisch gemeld en Next Bussiness Day verholpen. Online realtime dashboard om printgedrag te monitoren met Full Print Management.

Voor informatie / advies info@printermonteur.nl